Deel dit bericht

Jeroen van der Weide

Creativiteit is de kern van al mijn handelen. 
Als creative consultant begeleid ik organisaties bij veranderingen, persoonlijke ontwikkeling, visievorming en innovatieprocessen. Ik help hen bij hun zoektocht naar onderscheidend vermogen, het verbeteren van bestaande producten of het ontwikkelen van nieuwe inzichten en diensten. Allemaal vereist het een vrije geest, lef en handelingsgerichtheid. Creativiteit is daarbij een essentiële succesfactor.

Bij provincie Gelderland zet ik creativiteit en communicatie in als middel om te komen tot een toekomstvisie op de arbeidsmarkt in de zorgtechnologie. Amnesty International help ik bij de ontwikkeling van nieuwe producten die nog beter aansluiten bij de behoeften van hun leden. Prorail en het Amsterdamse Stadsdeel Oost adviseer ik bij het versterken van het innovatie-klimaat.

Ook persoonlijk wil ik mezelf graag steeds stimuleren. Via ArtSurfing, mijn zoektocht naar artistieke ontwikkeling, blijf ik fris, neem ik risico’s en zet ik ideeën om in concrete beelden. Ervaringen die ik natuurlijk ook weer inzet in mijn projecten.

Voor aanvullende informatie:

Tasman Innoveert