Deel dit bericht

Het ABC van XYZ

Laat generaties langer en optimaler samenwerken.
Zou het niet fantastisch zijn als ouderen in uw organisatie zeggen: “Geweldig, ik mag met die jonge kerels nog tien jaar langer samenwerken!”. En als jongeren in uw organisatie zeggen: “Cool, we hebben ook ouderen in ons team!”.

Voor elke organisatie wordt het belangrijk om ouderen en jongeren zo optimaal mogelijk in te zetten. Hoe zorgen we ervoor dat jongeren en ouderen elkaar waarderen, van elkaar leren en beter met elkaar samenwerken? Het ABC van XYZ laat ouderen en jongeren hun kracht (her)vinden en brengt ze samen om een hecht team te vormen. Wij bouwen samen met u en hen aan een ‘multi generation working climate’, een klimaat dat werkt voor uw eigen organisatie.

Het ABC van XYZ ondersteunt bedrijven, organisaties en overheden die werknemers langer laten participeren in het arbeidsproces en die generaties goed willen laten samenwerken om een optimaal bedrijfsresultaat te realiseren.

De professionals van TabulaCrea hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van innovatie- en verandertrajecten in talrijke Belgische, Nederlandse en internationale organisaties. Onze aanpak is creatief en integrerend. We denken oplossingsgericht en betrekken op interactieve wijze de deelnemers in het proces.

Voor aanvullende informatie:

ABC van XYZ productsheet

Manu De Bruyn

Marcel Stolk

Marcus Geers

Rene Hartman